Samarbetspartners

”Tillsammans med våra samarbetspartners utvecklar och utvecklas vi. De bidrar till att varje kurs och utbildning blir ännu mer precis och värdefull för våra kunder”.

Lars Evertsson / Peleva

Lasses varma personlighet, nyfikenhet och enorma erfarenhet av att coacha människor är en grundläggande anledning till samarbetet. Lasse kontaktade Suss när hon utvecklade sin ledarskapsutbildning det ena ledde till det andra.

Nu genomför de ledarskapsutbildningar tillsammans i Stockholm och Göteborg när det passar. Och självklart så bollar de idéer, tankar och frågeställningar när det behövs.

Lasse är med och bidrar på Levandeskapsutbildningen

Perita Lundblad / Motiverum

Systemisk tränare brukar Perita titulera sig. Den beskrivningen passar så mycket bättre på henne än personlig tränare. Att träna med Perita är så mycket mer än rörelse. Hon börjar där du är – på riktigt – och bidrar till att leda dig dit du önskar vara. Tillståndsmässigt och fysiskt.

Att det är så mycket mer än rörelse har förstås att göra med alla utbildningar och allt praktiskt utövande i olika former och områden som har bidragit till Peritas erfarenhet och kompetens. Och hennes personlighet är skillnaden som gör den stora skillnaden.

Perita föreläser på Systemisk Coachutbildning.

Amelie Larson / Edson & Co

”Build a life you don´t need vacation from” är ett citat som finns på Amelies hemsida och det är utgångspunkten i mycket av det arbete hon gör.

Hon drivs av att vi ständigt är i förändring och av att vi har möjlighet att påverka vårt resultat. Med över 25 års erfarenhet från träningsbranschen vet hon mycket om att skapa resultat. Och att resultatet bygger på relationer – sanna relationer.

Med värme, en stark personlighet och nära till skratt så är Amelie en nära och självklar samarbetspartner.

Amelie arrangerar RestartResor och Weekends tillsammans med oss.

Jill Holmström / Våga ät

Enkelheten i sitt budskap om näring, den enorma kompetensen och den systemiska förståelsen gör det självklart att det är just Jill vi samarbetar med när vi behöver näringsexpertis.

Jill kan konsten att börja från grunden, avdramatisera och förenkla. Hon dödar de myter som inte förtjänar att finnas kvar och bidrar till att vi som lyssnar åter vågar äta ”vanlig mat”. Jill är även författare till boken Matologi.

Jill föreläser på Systemisk Coachutbildning.

Rebecca Krantz: Holistic Future

Skrattet, glimten i ögat och dansen är några kännetecken för Rebecca och något av det som gör det njutbart att samarbeta med henne.

Rebecca är verksam i sitt företag där hon bland annat föreläser och coachar. Som hon själv skriver ”Jag tror på utveckling och förändring som görs med mycket hjärta, tydlighet och målmedvetenhet. Och skratt…det kommer du långt med!”.

Rebecca är med och bidrar på Levandeskapsutbildningen

Jessica Eidemo: Eidemo & You

Jessica är affärscoach, föreläsare och worksopfacilitator som med glimten i ögat nyfiket ställer många frågor för att förstå. Förstå vad som ska till för att utveckla både människor och affärer.

Hon har en stark övertygelse om att det som formas och växer fram djupt inifrån bildar en stabil bas som bär idéer och visioner framåt.

Jessica är med och bidrar på Systemisk Coachutbildning.