PersonligARE träning

PersonligARE träning

Vi vill att DU ska lyckas med det du önskar.

PersonligARE träning anpassas förstås till dig!

Flexibelt och precist vid varje träningstillfälle, istället för att följa ett generellt träningsprogram.

PersonligARE träning:

För oss är det viktigt att det är just DIG vi utgår ifrån när DU kommer till oss och tränar. Dina erfarenheter, dina aktuella tillstånd, behov, möjligheter och eventuella begränsningar. Vi följer inte någon metod, modell eller färdiga träningsupplägg.

Det blir även personligARE eftersom du och din personliga tränare kommer vara själva i träningsstudion, du har möjlighet att välja den musik som passar dig eller kanske träna utan musik. Självklart väljer du sköna kläder som du trivs i och som passar för rörelse. Barfota, strumpor eller inneskor.

“Att träna med Caroline är något helt annat än vad jag tidigare trodde att personlig träning var. Jag trodde definitivt inte att det var något för mig, men nu vet jag att det inte stämmer. Oavsett hur jag mår innan träningen och oavsett hur träningspasset blir, lugnt eller mer intensivt, så mår jag alltid bättre efter träning med Caroline. Jag rekommenderar verkligen fler att våga testa”.

Caroline Astudillo Holfve.

Upplägg:

Vi inleder med ett kort samtal innan första träningstillfället för att skapa förståelse för dig och dina önskemål. Utifrån det skapar vi träningsupplägget.

Upplägget kan innehålla moment för att träna din styrka, kondition, rörlighet. Övningar med fokus på din andning, avslappning eller kanske mental träning.

Investering: 750 kr

Boka via sms till Caroline: 073-971 00 21

Caroline Astudillo Holfve är certifierad Personlig tränare, diplomerad Systemisk Coach och SlowMotionTrainer.