Coachning

Alla människor är unika och vi har uppmärksamhet på just dig vi har framför oss när vi coachar.

Unna dig att bli coachad

Ibland behöver vi ta hjälp att sortera upp livet

Vi är utbildade till att coacha flexibelt och precist inför varje individ, grupp och situation, till skillnad från att utgå från en specifik modell eller metod. Vår förståelse är att helheten påverkar oss människor. Dåtid, nutid, framtid, vad vi äter, hur vi rör oss, våra tankar, vem vi umgås med, vart vi bor och mycket annat.

Allt kan påverka oss.

Coachning är för dig som inte riktigt vet vad du vill eller önskar i livet likväl som för dig som vet precis vad du önskar, men inte vet hur du ska lyckas. Självklart är coachning även för dig som inte mår så bra.

Vi har erfarenhet av att coacha barn, ungdomar, vuxna, par/relationer och även grupper. Privatpersoner, chefer och medarbetare.

Hör av dig så undersöker vi om det vi erbjuder passar dig och dina behov.

“Coachning hos dig var en av de få saker jag hade att hålla mig fast vid under en tid då i princip allt kändes väldigt osäkert och stormigt”. De uppgifter och uppmärksamheten jag guidades till gjorde att jag på något sätt kunde påverka mitt mående – trots att jag annars kände mig helt maktlös”

Sara Nordin

Jag besökte Suss i hopp om att få hjälp med mina sömnbesvär men jag gick därifrån med så mycket mer. Hon hjälpte mig identifiera det verkliga problemet och se helheten. Hon lyssnade, visade förståelse och ställde många kloka frågor som fick mig att tänka efter. Det jag fick med mig har påverkat hela mitt sätt att se på vardagen. Jag har fått en helt ny förståelse för vilken betydelse den egna tankekraften har för diverse situationer vilket dagligen hjälper mig övervinna olika hinder. Jag är oerhört tacksam och glad över att jag valde att kontakta Suss. Hon gav mig mer än jag vågade hoppas på.

Amanda Bashiri