SlowMotionTraining

SlowMotionTraining

Stark från insidan och ut
Önskar du mer energi, mindre värk, ett ökat lugn, mindre stress och bättre förståelse för dig själv? Det är så många som tränar SlowMotionTraining beskriver sina upplevelser och effekter av träningen.

Vi vill bidra till att du ska må och fungera bra genom rörelser och uppmärksamhet på dig själv. Rörelser i ett långsamt tempo och i samklang med ditt andetag med syfte att stärka det inre stabiliserande muskelskiktet. Även att bli stärkt i uppfattningen om vad som är viktigt för mig, vad jag vill, behöver och träning på att respektera mina gränser.

Inget pressande, pushande eller stressande, det utsätts de flesta av oss för mer än tillräckligt ändå. I denna träningsform så uppmuntras du till att både upptäcka och respektera den dagsform och till att röra dig på ett sätt som passar just här och nu.

 

 

“Jag är helt övertygad om att SlowMotionTraining är vad människor är i behov av i dagens samhälle. I tillägg till den kunskap och erfarenhet jag redan har som personlig tränare och systemisk coach så har den här kursen gett mig de pedagogiska verktygen till att förmedla och inspirera samt hjälpa människor till ett bättre mående. Och med Suss som är en fantastisk utbildare så rekommenderar jag verkligen den här kursen.” – Lotta Frödevall
“Efter två dagar på kursen är jag påfylld med lust och energi till att kicka igång träningen både för mig själv och andra. Jag gillar speciellt att det är en enkel träningsform som ändå kan göra stor skillnad. Kursen har gett mig insikter i att rörelser i ett långsamt tempo är en förutsättning för att jag i andra stunder ska kunna öka farten och trycka på.  Jag vill varmt rekommendera kursen som vill stärka dig själv. Hela vägen inifrån och ut!” – Hanna Kantonen.

SlowMotionTrainer-kurs

En träningsform som behövs överallt, just nu.

Innehållet i kursen ska bidra till en ökad förståelse för syftet denna träningsform. Även till kunskap, mod och lust att erbjuda SlowMotionTraining till dem som vill och önskar.

Under kursen varvar vi teori och praktik, du får testa att instruera själv och tillsammans med andra. Mellan kurshelgerna har du träningsuppgifter.
SlowDown och SlowStart är de klasser vi kommer ha uppmärksamhet på.
Helg 1:
Fredag 15 maj kl 16-20
Lördag 15 maj kl 9-16
Helg 2:
Lördag 6 juni kl 9-16
Plats: 
Restart Company, Hammarby Kaj 16, Hammarby Sjöstad
Pris:
3 750 kr
“”Allt fler blir stressade, inklusive jag själv i perioder och jag har saknat verktygen att kunna må så bra som jag vill. Jag vill liksom alltid vara på topp med ett solklart fokus. Piggare. Lugnare. Coolare. Och gladare! Och då sägs det att träning är lösningen på mycket. Men ibland känner jag bara att NEJ jag vill inte pusha eller pressa min kropp. Jag vill ha något annat. Och då dök den här kursen upp. Det är det jag saknat– Linn Larsson.
“Denna kurs har bidragit till harmoni i kroppen och möjlighet till kloka beslut när det behövs. Jag känner ett otroligt lugn oavsett vad som händer och vilka uppdrag jag har framför mig. – Amelie Larson.