SlowMotionTraining

SlowMotionTraining

Stark från insidan och ut
Önskar du mer energi, mindre värk, ett ökat lugn, mindre stress. Känna dig mer samlad och återhämtad? Testa SlowMotionTraining, för just så beskriver många sina upplevelser och responser av träningen.

Vi vill bidra till att du ska må och fungera bra genom rörelser och uppmärksamhet på dig själv. Rörelser i ett långsamt tempo och i samklang med ditt andetag med syfte att stärka dig från insidan och ut. Stärka det inre stabiliserande muskelskiktet och bli stärkt i uppfattningen om hur du har det nuförtiden, vad du vill, behöver och träning på att respektera dina gränser.

Inget pressande eller pushande, det utsätts de flesta av oss för mer än tillräckligt ändå. I denna träningsform så uppmuntras du till att både upptäcka och respektera den dagsform och till att röra dig på ett sätt som passar just här och nu.

Sköna kläder rekommenderas – inte nödvändigt med ”träningskläder”.

Klasser:
  • Onsdagar kl 11.30-12.00: SlowDown
Boka din plats: 
Carro: 073-971 00 21

Investering: 100 kr per tillfälle

Obs! Endast 8 platser

”SlowMotionTraining har bidragit till harmoni i kroppen och möjlighet till kloka beslut när det behövs. Jag känner ett otroligt lugn oavsett vad som händer och vilka uppdrag jag har framför mig. – Amelie Larson.
””Allt fler blir stressade, inklusive jag själv i perioder och jag har saknat verktygen att kunna må så bra som jag vill. Jag vill liksom alltid vara på topp med ett solklart fokus. Piggare. Lugnare. Coolare. Och gladare! Och då sägs det att träning är lösningen på mycket. Men ibland känner jag bara att NEJ jag vill inte pusha eller pressa min kropp. Jag vill ha något annat. Och då dök SlowMotionTraining upp. Det är det jag saknat– Linn Larsson.