Events

RESTART MEet – Online

Stanna till, ladda om, sätt igång.

Ett sammanhang att tillsammans med andra “stanna till, ladda om och sätta igång” med det som ger mening för mig – just här och nu.

Påminnelser om det som är viktigt för att må och fungera bra. Inspiration och verktyg till att testa nytt, experimentera och justera.

Du väljer om du endast vill vara med och lyssna på andra eller om vill dela med dig av dina tankar. Det viktiga är att du gör det som känns bra för dig.

Onsdagar: 19.30-20.30

Levandeskapsturné

Det handlar om dig och ditt liv.

Med utgångspunkt i sin rykande färska bok “En liten HANDbok om Levandeskap” bjuder Suss Björklund och hennes sidebysidekick Maria Berg in till sin Sverigeturné.

Evenemanget innehåller föreläsning med handfasta tips om att skapa och leva ditt liv som du önskar, mingel och självklart så får du din egen HANDbok.

För dig som vill må och fungera bra – på riktigt!

 

RESTART Week / Weekend

Stanna till, ladda om – ge dig själv en RESTART
Kortare och längre aktiviteter där du får chans att stanna upp, reflektera över hur du har haft det den senaste tiden och vad du vill och behöver framöver.
Innehållet ska bidra till en ökad förståelse för egna beteenden – vad som ger och tar kraft. En medvetenhet om hur du önskar ha det och förstås kunskap om hur du kan skapa det du önskar.
Flexibelt och precist efter dina önskemål och behov.

Något om innehållet:

  • Föreläsningar, reflektion, samtal och diskussion
  • Neuromotorisk stimulering, rörelseträning och andningsträning
  • Uppmärksamhet på vårt livsnödvändiga fundament (andning, näring, rörelse, återhämtning)
  • Nyttiga mellanmål och luncher

 

Nästa tillfälle: Under planering